Detta kan vara du efter avslutad utbildning!

MC-skolan övningskör med nya och lätthanterliga BMW F650GS och F700GS, motorcykelarna passar mycket bra för manöverträning, på trafikskolan finns modeller med tre olika sitthöjder, för att passa alla elever.

Vi har valt F650GS och F700GS eftersom miljömedvetenhet och säkerhet är fundamentalt för Erikslust MC-skola. Motorcykelarna har både ABS-bromsar och katalystor. 70% av alla olyckor sker med motorcyklar utan ABS, därför är det av yttersta vikt att välja en sådan motorcykel när du övningskör. Statistiken visar att dödsolyckorna skulle minska cirka 67% om alla motorcyklar skulle ha ABS.

I mellanklassen har vi begränsad BMW F650GS, eftersom den utan tvekan även är hojjen att föredra för nybörjare i körkortsklass A-begränsad. I klassen lätt-mc kör vi med Honda Offroad och KTM Duke. För dig som är intresserade av att ta AM-körkort så använder vi oss av Kymco Super8.